Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
Forsiden
»
Sous Vide tider på nærmest alt!
»
Sous Vide tider: 24 - 100 timers tilberedning
» 24 - 100 timers tilberedning - Oksekød og kalv
Spidsbryst og bovsteg (US Brisket) ca 1,5 kg 57 °C 48 timer
Tykkam, gl.daws oksesteg ca 2 kg 70 °C 28 timer
Tværreb /Short Rib 57° 48 timer
Pulled beef af brystkød bov eller tykkam ca 2 kg 70 ° 48 timer
Kalve hjerte 62° 30 timer
Læs mere
Har du brug for hjælp?
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op så hurtigt som muligt!
Dit navn
Dit telefonnummer
Eventuelt ordre id
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Send