Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
Forsiden
»
Sous Vide tider på nærmest alt!
»
Sous Vide tider: 4 - 10 timers tilberedning
» 4 - 10 timers tilberedning - Oksekød og kalv
Cuvette ca 1 kg 55 °C 7 timer
Culotte ca 1,5 kg 55 °C 8 timer
Filet ca 2 kg 55 °C 6 timer
Højreb med ben ca 2 kg 55 °C 10 timer
Højreb uden ben ca 2 kg 55 °C 6 timer
Roastbeef/Inderlår ca 1,5 kg 55 °C 7 timer
Yderlår/bankekød ca 200 gram 55° 6 timer
Saltkød/lårtunge 57° 5½ timer
Okse og kalvehaler 74° 8 timer
Oksekød i tern/Oksesmåkød 1×1 cm 61° 10 timer
Læs mere
Har du brug for hjælp?
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op så hurtigt som muligt!
Dit navn
Dit telefonnummer
Eventuelt ordre id
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Send