I syditalien er en klassiske ret Cime di rapa med salsiccia. Det fandt Napolitanerne inspiration i til en pizza, og som Italienere er bedst, så skulle det selvfølgelig have sit eget navn; Pizza con Friarielli e Salsiccia. Det er derfor samme grøntsag, men Napolitanerne har blot givet den et særligt navn. Det gør ikke denne pizza ringere, og vil du prøve kræfter med en helt autentisk hvid napolitansk pizza, så er den her et godt valg.
Grana padano eller Parmigiano ost
Mozzarella fior de latte
Friarielli
Salsiccia pølse / Neutral eller fennikel
Olivenolie
Pizzaen her er en hvid pizza. Det vil sige at der ikke er tomat på pizzaen men bunden er i stedet kun af oste.
Fremgangsmåden er følgende;
Fold bunden ud og kom Mozzarella og grana padano ost på.
Kom små klatter af salsiccia pølse på.
tag en smule Friarielli og lad det dryppe af for olie, og kom den på pizzaen.
Top af med olivenolie og bag til færdig.
Kryds de ingredienser af, du ønsker at smide i kurven. Klik på "Køb valgte" under produkterne, når du har valgt dem du skal bruge.