En lækker steak med godt tilbehør og godt vin i glasset. Ja, det kunne lyde som begyndelsen på et godt eventyr, og det er lige før at det også er det. For sådan en steak med fedtkant er bare nem, hurtig og lækker at lave når det pludselig skal gå lidt stærkt fredag eftermiddag ved slagteren. En sirloin steak er god at lave i sous vide, da den som en tynd udskæring hurtigt kan få for meget når man steger den normalt på panden eller grillen. I sous vide skal den bare have lov at hygge sig, og derefter have en hurtig tur på en glohed pande. Server steaken med et godt glas rødvin og friskt tilbehør. Velbekomme jer!
Sirloin Steak af oksehøjreb
Salt
Peber
Frisk rosemarin
Smør og olie til stegning
Kom salt og peber på din steak
Kom steaken i vakuumpose sammen med krydderurter og en lille skvis olivenolie
Tilbered steaken 2 timer i sous vide ved 55° for rare/rød
Tak din steak ud af vakuumposen og dup den tør med køkkenrulle.
Steg til sidst steaken på en glohed pande med smør/olie til den bliver flot i stegeskorpen.
Server med det samme.
Kryds de ingredienser af, du ønsker at smide i kurven. Klik på "Køb valgte" under produkterne, når du har valgt dem du skal bruge.