Den kendte Caputo hvedemel "Type 00" også kaldet Caputo Blå.
Lav de lækreste napolitanske pizzaer og foccacia med Caputo
Betydningen af melets kvalitet, når der skal laves specielt pizza, er noget der ikke må undervurderes.
For mange kan det desværre være svært at vide hvilket mel der så skal bruges. For hvedemel er vel bare mel? Og Tipo 00 er vel det samme om det kommer fra det ene eller andet sted?
Kendt som 'Den gyldne standard' for italiensk mel, er Caputo hvedemel internationalt anerkendt som det bedste pizzamel i verden.
Caputo melet er blevet produceret i Napoli siden 1924 hvor virksomheden blev grundlagt af Carmine Caputo, der ved sin tilbagevenden til Italien fra USA oprettede en pastafabrik og melmølle i Capua. Nu kører møllen i sin tredje generation og stadigt fortsætter Caputo med at producere dette efterspurgte mel, der bruges i hele 80% af pizzeriaerne i Napoli.
Caputo mel er lavet uden tilsætningsstoffer og er 100% naturligt. Når du lærer at arbejde med den bliver Caputo-mel en vigtig ingrediens i dit køkkenskab.
Bedst til: Napolitanske pizzaer med kort fermentering.
Den blå Caputo mel har en stærk, elastisk gluten og er idéel til klassiske Napolitanske pizzaer. Tipo '00' som navnet refererer til er hvor fint hvedemelet er blevet formalet og den samlede struktur på melen. Denne Caputo Pizzeria Mel er
særligt fint malet. den hårdeste maling af mel er '1' på samme skala.
PROTEIN 12,50%
W: 260/270
Elstasitet: P/L 0,50 / 0,60