Lav din egen klassiske Chorizo pølse med denne færdigblanding med paprika, peber, chili, kommen, koriander, hvidløg og løg.
Chorizo er en dejlig krydret pølse der passer godt til en lækkert udvalg af ost og et godt glas rødvin.
Foruden pølseblandingen skal der også bruges starterkultur samt nitritsalt.
Glæd dig til at komme i gang med at lave din egen Chorizo pølse i din egen røgeovn. Med den nemme opskrift herunder er der ikke langt fra idé til færdig pølse. Røgetiden kommer meget an på temprement, men vi anbefaler som minimum 12 timers koldrøgning og helt op til ca. 30 timers røg.
Følg den nemme opskrift her under og glæd dig til at byd familie og venner på en skøn hjemmelavet chorizo pølse.
Det skalfrosne svinebryst kommes i kødhakkeren med en stor hulskive.
skinkekødet hakkes enten med stor hulskive eller skæres og hakkes med en kniv i grove stykker på 7-10 mm.
Krydderiblandingen og starterkultur tilsættes det hakkede svinebryst og blandes sammen.
Herefter tilsættes saltblandingen og skinkekødet og blandes sammen.
Stoppes i svinetarm 30/32 mm. og bindes i ring.
Efter pølseblandingen er stoppet i tarm, skylles pølserne i koldt vand og hænges herefter på røgstokke eller tilsvarende. Herefter modner spegepølserne 1-2 døgn i et koldt rum med plastpose over stativet, så pølserne ikke får træk.
Efter modning hænges pølserne i røgovn og de røges i kold røg i 12-20 timer.