Super praktisk værktøj til når du skal have net omkring rullepølser, hamburgerryg, dyrekøller, oste eller lignende. Monteres nemt på bordkanter eller lodrette karme.
Skal vi sende en mail, når den er på lager igen?
Vil du tilberede lækre hjemmelavede skinker, andet røget, ristet og kogt kød samt ost? Vil du gerne gøre det på en enkel og problemfri måde? Vil du nyde et ekstra par hænder, når du prøver at putte kød i net?
Denne innovative filetkanon vil forbedre effektiviteten af dit køkkenarbejde i forbindelse med fremstilling af hjemmelavede kød- og osteprodukter. Filetkanonen har et specielt design - den har en tragtformet flange, der gør det muligt for en person at putte alle slags produkter i nettet og undgå problemer med at kødet glider ud. Brug af produktet er meget praktisk takket være muligheden for at fastgøre det til en bordplade eller anden overflade i forskellige positioner - lodret eller vandret. Indholdet sættes i nettet ved brug af tyngdekraften. Brug af filetkanonen giver mulighed for at spare tid. På én gang kan du trække et net på den, der er tilstrækkelig til flere stykker kød eller ost.
Udstyret er let at bruge og rengøre. Det tåler også opvaskemaskine.
Filetkanonen har en diameter på 11 cm og er kompatibel med forskellige former for net med en diameter på op til 12 cm.
Sættet indeholder:
- Filetkanon/netapplikator;
- to klemmer;
- tre skridsikre ringe;
- net 3 m
Sådan bruges:
1. Fastgør filetkanonen til bordpladen/bordet eller et lodret plan (f.eks. Køkkendør) ved hjælp af klemmer. Klemmerne kan installeres enten på forsiden eller på siden af applikatorbunden.
2. Træk passende længde af net på applikatorrøret.
3. Bind netenden eller fastspænd den med netklemmer og anbring den på filetkanonen.
4. Kom kød eller ost i filetkanon, mens du holder nettet med den anden hånd.
Flyt indholdet i garnets retning på en sådan måde, at produktet forbliver stramt.
5. Efter at have fyldt nettet med indhold, bind det fast med garn eller klem det fast med et presseværktøj, og skær derefter det fyldte net af med et lille overskud. Hvis du forbereder flere stykker kød i rækkefølge og bruger et presseværktøj, skal du installere to klemmer med det samme - en efter indholdet og en anden lidt længere - og derefter skubbe nettet mellem dem.
Nu er dit kød og din ost klar til videre forarbejdning - rygning, stegning eller skoldning.