Lav dine egen grillpølser til grillen.
Med denne blanding er det legende let at lave dine egne pølser med dine egne tilsætninger af smage.
Blandingen her er som en af de eneste uden mel, mælk og allergener – og der er ikke gået på kompromis med smag og konsistens. Så når nu man kan fravælge, hvorfor så ikke gøre det.
Grundblanding fra Solina. Brug samme blanding som de professionelle slagtere, og tilføj dit eget twist med dine egne råvarer. Blandingen er uden gluten/glutenfro
Ingredienser: Stivelse, Ærtemel, Krydderier (ingefær, koriander, muskatblomme, peber), Vegetabilsk protein (konserveringsmiddel E260, E222), Stabilisatorer: E451, Løg, Antioxydant E300
OPSKRIFT:
Råvarer:
10,000 kg Svinekød
5,000 ltr Isvand
1,025 kg Grundblanding
I alt: 16,025 kg
Arbejdsgang:
Råvarerne skal have en temperatur på 2-4° C.
Kødet forhakkes på 4-5 mm skive.
Krydderiblandingen udblødes i halvdelen af isvandet.
Bindefars: 1/3 af det forhakkede kød fordeles i lynhakkeren og køres på høj hastighed, sammen med den udblødte krydderiblanding. Det køres godt ud til en bindefars.
Lynhakkeren standses og låget skrabes rent.
Det øvrige forhakkede kød tilsættes og køres
sammen med resten af isvandet, der tilsættes
gradvist. Der køres til en passende finhed.
Stopning: Farsen stoppes i svinetarme med tilpas fasthed.
Pølserne afdrejes i passende stykker a ca. 100 g.
Kogning: Pølserne koges ved 80° C i 15-20 minutter.
Afkøling: Afkøles i rindende vand og tørres, så overfladen er helt
tør inden pakning.