Rustfri kroge til ophæng af hele kyllinger i din røgeovn eller grill.
Tilføj til kurv med...
Røgsmuld til Borniak, Bøg, 750/2000, 15 kg.
Ofte købt sammen med Kroge til hele kyllinger, 5 stk
DKK 175,00
Ca 50 liter bøgesmuld/flis af bøgetræ til røgning i bla. Borniak røgeovnene UW-70 of UW-150. 750/2000 flisen er 100% ren rå bøg fra Europæiske savværker. Med en vandprocent på ca. 8% er du sikker på at smuldet er tørt nok til at ryge med.
Bøgeflis er en god all-round flis til din røgeovn. Det er den mest brugte træsort til røgning i Danmark.
Ofte købt sammen med Kroge til hele kyllinger, 5 stk
DKK 249,00
Alle der har røget sine egne delikatesser ved hvor vigtigt en god tørring af emnet før en røgning er. Med denne blæser kan du bruge din Borniak rygeovn til at tørre dine røgvarer i inden de skal røges. Blæseren passer i det hul hvor røggeneratoren sidder i, så det er blot at skifte mellem de 2. Meget simpelt!
Udnyt at du allerede har et skab der er fri for sol, insekter og lignende, og brug din røgeovn som tørreskab.
Ofte købt sammen med Kroge til hele kyllinger, 5 stk
DKK 59,95
Dobbelt kroge bruges primært til ophængning af fisk men de virker også perfekt med kød som skinke eller brystflæsk/bacon. Dobbelt kroge sikrer at produktet hænger sikkert og i den position du ønsker.
Ofte købt sammen med Kroge til hele kyllinger, 5 stk
DKK 20,00
1 kg Nitritsalt 0,6% til brug ved konservering af kød og fremstilling af koldrøgede pølser. Nitritsalt giver det færdige produkt en flot rødlig farve og forhindrer desuden pølseforgiftning.
Hvor meget nitritsalt du skal bruge afhænger af den opskrift du følger. Men typisk blandes nitritsalt med 50% normalt fint køkkensalt.
På vores pølseblandinger fremgår det hvor meget nitritsalt der skal bruges.
Ofte købt sammen med Kroge til hele kyllinger, 5 stk
DKK 150,00
Sæk med 50 liter bøge røgsmuld svarende til 15 kg. Bøgesmulden er til koldrøgning og går ofte under handelsnavnet DT64/S24 og B2/5. Den her type smuld bliver brugt af rigtig mange professionelle samt hobby røgere til at lave delikat koldrøget fisk, kød og meget andet. Røgsmulden er til koldrøgning som foregår ved under 25 grader og oftest i mange timer. En af de ting mange ofte koldrøger er bacon eller røget mørbrad eller fisk. Med 50 liter fint røgesmuld har du røgmel nok til mange timers røgning uanset om du stabler dit røgsmuld op eller bruger en af de smarte røglabyrinter. Det er derfor den absolut mest økonomiske måde at røge på ved at købe sit røgesmuld i en sæk. Røgesmulden bliver leveret i en klar plastiksæk, så det nemt kan opbevares fri for fugt.