Røget provola er en specialitet, der produceres i hele Campania-regionen i Italien, og som deler produktionsteknikker og udseende med mozzarella. I modsætning til mozzarella kan den holde sig længere da den er røget.
Den aromatiske smag af røgen giver en oplevelse der gør denne halvhårde ost unik og mange pizzeriaer i Napoli sværger til Provola, da det liiiiige giver den ekstra dimension.
Skal vi sende en mail, når den er på lager igen?
Hvad kan være mere velsmagende og intens i smagen end rygeost på en pizza- eller andeen italiensk ret? Kun en frisk rygeost tilberedt efter traditionen, den kan forstærke smagen af retter for at give dig en unik sanseoplevelse.
Takket være den ældgamle kunst at ryge ost og specielle teknikker til at konservere, tilberede og smage osten til med røg produceret ved forbrænding af træ, er Latteria Sorrentina i stand til at levere dig den bedste rygeost, som du kan servere til din familie og gæster.