Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
0
PIZZA
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Bagning
Alt indenfor bagning
Condibøtter
Pizzaingredienser
Alle pizza ingredienser
Friske pizzaingredienser - Kølevarer
Caputo mel
Delikatesser
Pizza udstyr
Vakuumposer og ruller
Alle poser og ruller
Glatte vakuumposer
Dry age poser
Pølsemageri
Alt til pølsemageri
Pølsestoppere
Pølseblandinger
Pølseskind & tarme
Tilbehør til pølsemageri
Røgeovne & Tilbehør
Alt til Røgning
Røgeovne
Alle røgeovne
Tilbehør til røgeovne
Røgesmuld og flis
Båludstyr
Sous Vide tider
Artikler
Forsiden
»
Sous Vide tider på nærmest alt!
» Sous vide tider, Fisk
Tun 2-300 gram 40 °C 20 minutter
Laks 2-300 gram 48 °C 25 minutter
Sværdfisk 2-300 gram 54 °C 25 minutter
Kulmule 2-300 gram 54° 25 minutter
Torsk 2-300 gram 52 °C 25 minutter
Torskerogn (bukser) saltes for at dræne 2 – 500 gram 65°C 1½ – 2 timer
Havkat 2-300 gram 56 °C 25 minutter
Sej 2-300 gram 52° 25 minutter
Makrel 1-200 gram 64 °C 30 minutter
Malle, Pangasius 2-300 gram 55 °C 25 minutter
Havaborre, Havbars 2-300 gram 55 °C 25 minutter
Karpe 2-300 gram 55 °C 25 minutter
Kuller 2-300 gram 55 °C 30 minutter
Hellefisk 2-300 gram 50 °C 20 minutter
Ørred, Regnbueørred, Forel 2-300 gram 48 °C 25 minutter
Fjeldørred, Bækørred 2-300 gram 48 °C 25 minutter
Hvilling 2-300 gram 54°C 25 minutter
Skrubbe, Rødspætte 2-300 gram 50 °C 25 minutter
Pighvar 2-300 gram 50 °C 30 minutter
Ål (stege) 1½ – 2 cm tykke 40° – 42° 45 minutter
Haj 2-300 gram 50 °C 30 minutter
Sild 2-300 gram 64° 25 minutter
Hellefisk 400 gram 50°C – 35 min
Havtaske filet 56°C – 30 min
Rødfisk filet 50°C – 50 min
Lutefisk filet 50°C – 50 min
Haj bøffer 2-300 g 55°C – 30 min
Sværdfisk bøffer 2-300 g 54°C – 25 min
Læs mere
Har du brug for hjælp?
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op så hurtigt som muligt!
Dit navn
Dit telefonnummer
Eventuelt ordre id
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Send