Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Forsiden » Sous Vide tider på nærmest alt! » Sous vide tider, fjerkræ

  • Hakket fjerkræ til kødboller, frikadeller mv 62° – 2 timer
  • Kyllingebryst (med ben) 62 °C 4 timer
  • Kyllingebryst (uden ben) og brystfilét  60 °C 3 timer
  • Kyllingeinderfilet 62 °C 3 timer
  • Kalkubryst og ryg 64 °C 4 timer
  • Kalkunfilet 61° – 3½ timer
  • Andebryst uden ben 57° – 3 timer
  • Udbenet kylling (evt farseret) 62 °C 10 timer
  • Kyllingeoverlår 62 °C 6 timer
  • Kyllingeunderlår 62 °C 6 timer
  • Helt kyllingelår 62 °C 7 timer
  • Hotwings 76° C 5 timer
  • Kalkunlår m. ben 65 °C 7 timer
  • Kalkunvinger 71° 6 timer
  • Halv and 68° 10 timer
  • Andelår 68° 10 timer
  • Udbenet and 68° 7 timer

Leder du efter de perfekte tider og temperaturer til at tilberede kylling eller fjerkræ ved hjælp af sous vide-metoden? Så er du kommet til det rette sted! På siden her kan du finde alle tilberedningstider for forskellige typer kylling og fjerkræ. Disse oplysninger vil hjælpe dig med at skabe perfekt tilberedt kylling og fjerkræ hver gang, uden at du behøver at bekymre dig om under- eller overkogt kød. Så hvad venter du på? Begynd at lave mad!