Det kan være noget af en opgave at tilberede sit vildtkød ordentligt. Selv med Sous vide tilberedning af vildtkød kommer man på noget af en opgave. Men med den rette tilgang til kødet og den nænsomme tilberedning som Sous vide er, er det den mest sikre vej til at få ordentligt vildtkød, uden det bliver grynet, tørt eller gråt. Enhver jæger ved hvordan vildtkød kan risikere at blive tørt, og det er efter vores mening, stadig en problematik der til dels er til stede ved Sous vide tilberedning af vildt. Så alle de gode tricks med rigeligt bacon, fløde mv. kan man altså stadig bruge med god succes selvom man tilbereder sit vildtkød i sous viden. Det nemmeste og mest rigtige måde at lave sit mad i sous vide, uanset om det er vildtkød eller andre slags kød og fødevarer, er at bruge vakuumposer og vakuumpakke sit mad inden man kommer det i sous vide.
Rigtig god fornøjelse med tilberedningen af dit vildtkød – vi håber det bliver dødlækkert.
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op så hurtigt som muligt!